About Blue Nun
Blue Nun
  • ЯКИ НИКҮ НО ТАРЕ – шарсан мах амтлагч /300гр, 600гр/

    Найрлага: Цуу, сахар, алим, лимон, хүнсний давс, усан үзмийн ханд, хар зөгийн бал, цагаан гүнждийн үр, гүнждийн тос, амтлагч, сармис, улаан буудай, шар буурцаг. Зориулалт: Бүх төрлийн шарсан болон түүхий мах, ногоо амтлагч цуу.  Амттай Чяахан хийх арга: Орц: цагаан ...
  • COOК DO HOIKORO- Хятад маягын хоол амтлагч соус

    Найрлага: Шёоюү цуу, сармис, мисо, тахианы шөл, гахайн мах, алимны шүүс, сахар, хар буурцаг, төмсний нухаш, төмсний гурил, амтлагч, жан. Хэрэглэх заавар: 3-4 хүний порц /20 минут/ Орох материал :1. Гахайн мах200 гр 2. Байцаа 300 гр 3. Чинжүү 40 ...
  • COOК DO HOIKORO - Хятад маягын хоол амтлагч соус

    Найрлага: Шёоюү цуу, сармис, мисо, тахианы шөл, гахайн мах, алимны шүүс, сахар, хар буурцаг, төмсний нухаш, төмсний гурил, амтлагч, жан. Хэрэглэх заавар: 3-4 хүний порц /20 минут/ Орох материал :1. Гахайн мах 200 гр 2. Байцаа 300 гр 3. Чинжүү ...
  • STEW MIX CREAM- Өтгөн крем шөл

    Орц: Ургамлын тос, дикстерин, чихэр, цардуул, давс, үнэр амт оруулагч, сонгины паста, бяслаг. Хэрэглэх заавар: Саванд ургамлын тос хийж халаагаад дөрвөлжин хэлбэртэй хэрчсэн мах, ногоогоо хуурна. Дээр нь 800 мл ус нэмээд, буцалмагц таглааг нь авч ногоог зөөлөн болтол нь, зөөлөн гал ...
  • 2 давхар амтлагчтай карри /х.ногоо дунд/

    Онцлог: 2 давхар амтыг хослуулан хийж  боловсруулсан бөгөөд шаргал өнгөтэй давхаргад сайхан үнэр, амт оруулах  амтлагчуудыг боловсруулан хийсэн. Дараагийн бор өнгөтэй давхаргад сонгино болон ногоог, булёонтой хамт хийсэн. Орц: Чихэр, давс, каррины нунтаг, гахайн  махан булёон, сонгино, сармис, үнэр амт  оруулагч, ногооны нунтаг ...
  • 2 давхар амтлагчтай карри /чихэрлэг/

    Онцлог: 2 давхар амтыг хослуулан хийж  боловсруулсан бөгөөд шаргал өнгөтэй давхаргад сайхан үнэр, амт оруулах амтлагчуудыг боловсруулан хийсэн. Дараагийн бор өнгөтэй давхаргад сонгино болон ногоог, булёонтой хамт хийсэн. Орц: Чихэр, давс, каррины нунтаг, гахайн махан булёон, сонгино, сармис, үнэр амт оруулагч, ногооны нунтаг  Жин: 160 гр, ...
  • TORORI CURRY- Шахмал карри /чихэрлэг/

    Онцлог: 10 төрлийн ногоо буюу сонгино, улаан лооль,  сармис, лууван, цагаан гаа, амтат чинжүү, хулуу, чихэрлэг төмс зэргийг боловсруулан хийж витаминаар  баяжуулан амталсан нь арааны шүлс асгарам сайхан амтыг мэдэрүүлэх болно. Орц: Буудай, сахар, давс, карри амтлагч, Тахианы шөл, тахианы ...
  • TOROKERU CURRY - Шахмал карри дунд зэргийн халуун ноготой

      Орц: Шар буурцаг, цардуул, сахар, нунтаг карри,  10 төрлийн нутагласан ногоо /төмс, байцаа, цагаан байцаа, сонгино/, карриний тос, ванила, халуун ногоо,  тахианы шөл Хэрэглэх заавар:  Хайруулын тавганд тосоо хийж сайтар халаагаад том хэрчсэн мах болон ногоог зөөлөн гал дээр ...
  • KOKUMARU SPECIAL CURRY

    Шахмал карри дунд зэргийн халуун ноготой  Орц:Үхрийн мах, гахайн мах, цардуул, сахар, нунтаг карри,  карриний тос, нунтаг сонгино, ванила, томатны паста, сийр, халуун ногоо, ногооны охь. Хэрэглэх заавар:  Хайруулын тавганд тосоо хийж сайтар халаагаад том хэрчсэн мах болон ногоог зөөлөн ...
  • KOKUMARU CURRY- шахмал карри /х.ногоо дунд/

      Орц: Каррины пудр, сонгиноны пудр, үнэр амт  оруулагч, каррины тос, самрын пудр,  шарсан сармис, ногооны булёон, давс,  чихэр. Хэрэглэх заавар: Хайруулын тавганд тосоо хийж сайтар халаагаад том хэрчсэн мах болон ногоог зөөлөн гал дээр хуурна. Хуурсаны дараа усыг хийж ...
© 2012. Бүх эрх хуулиар хамгаалагдсан.