About Blue Nun
Blue Nun
  • БУЛДОГ СОУС - Хоол амтлагч цуу /300мл, 170 мл/

    Найрлага: Ногоо, жимс /улаан лооль, хар чавга, алим, лимон, лууван, сонгино/ нэрмэл цагаан цуу, сахар, хүнсний давс, цардуул, амтлагч.  Зориулалт: Төрөл бүрийн шарсан, хуурсан хоол болон салат амтлана. Амталсан гахайн хавирга шарах арга.  Орц:  Гахайн хавирга 600гр, сармис 1,5 хумс, оливийн ...
  • ZARU SOBA SENKA Шөл амтлагч амталсан цуу

    Найрлага:  Шар буурцагны цуу, сахар, усан үзэм,  мирин, кацүо загасны охь,  давс, амтлагч Зориулалт:  Хүйтэн гоймон амтлагч цуу тул шингэлэхгүй шууд хэрэглэнэ. Сүки яаки хоол хийхэд таарулан амталсан тул шингэлэхгүй шууд хэрэглэнэ. Жин: 300 мл Үйлдвэрлэсэн улс: Япон улс, Ямаса ...
  • SUKI YAKI SENKA Шөл амтлагч амталсан цуу

    Найрлага:  Шар буурцагны цуу, сахар, усан үзэм, мөсөн чихэр, мирин, кацүо загасны охь,  далайн замагны охь, давс, амтлагч Зориулалт: Сүки яаки хоол хийхэд тааруулан амталсан тул шингэлэхгүй шууд хэрэглэнэ.  Жин: 500 мл, 300мл  Сүкияаки хийх арга: Орц: Үхэр эсвэл гахайн ...
  • TERIYAKI SOUCE -Мах амтлагч Япон цуу

    Найрлага:  Шар буурцагны цуу, сахар, ус,  хүнсний архи,  үсү,  лактик хүчил, давс,  Дисодиум 5, амтлагчууд Зориулалт: Бүх төрлийн Тэрияаки төрлийн хоол /тахиа, гахай, үхэр, загас/, ногоотой хоол хийхэд хэрэглэнэ. Тахиа, гахай, үхрийн махыг хоол хийхээс 2 цагийн өмнө цуунд хийж ...
  • ФҮМИДАШИ /50гр, 150гр/- “Даши” шөл амтлагч

    Зориулалт: “Кацүо” загасны дээд зэргийн сайхан үнэр, амтыг хольж хийсэн амтлагч. Хэрэглэхэд хялбар нунтаг хэлбэртэй учир буцалсан усанд хийхэд л хайлж сайхан үнэртэй шөл болно. Мисо шөл, халуун  тогооны шөл,  усанд чанаж болгодог бүх төрлийн хоолыг амталхад нэн тохиромжтой.     ...
  • ГОМАДАРЭ СЭНКА /330мл, 500мл/ Бүх төрлийн хоол амтлагч соус

    Найрлага: Усан үзмийн сироп, сахар, цуу, давс, ургамлын тос, зөгийн бал, алимны сироп, хүнсний архи, гүнжидийн үр.  Зориулалт: Япон бүх төрлийн гоймонгийн шөл амтлах, ногооны салат, шөлтэй хоол зэрэгт хэрэглэж болох бөгөөд шингэлэхгүйгээр хийхийг хүссэн бүх төрлийн ногооны салатыг шууд ...
  • ЯКИ НИКҮ НО ТАРЕ – шарсан мах амтлагч /300гр, 600гр/

    Найрлага: Цуу, сахар, алим, лимон, хүнсний давс, усан үзмийн ханд, хар зөгийн бал, цагаан гүнждийн үр, гүнждийн тос, амтлагч, сармис, улаан буудай, шар буурцаг. Зориулалт: Бүх төрлийн шарсан болон түүхий мах, ногоо амтлагч цуу.  Амттай Чяахан хийх арга: Орц: цагаан ...
  • KOUKIN YAKINIKU NOTARE

    Шарсан мах амтлагч /Дунд зэргийн халуун ногоотой/  Орц:  Алим, чангаанз, чавга, Шар буурцагны цуу, сахар, сармис, сонгино, зөгийн бал, буурцаны тос, алимны ханд,улаан буудай, үнэр оруулагч, карамел Хэрэглэх заавар: Цууг жижиг тавганд хийж шарсан мах болон ногоог дүрж иднэ. Жин:  ...
  • ЯКИНИКҮ НО ТАРЕ – Шарсан мах амтлагч Халуун ногоотой /300гр, 600гр/

    Найрлага: Цуу, сахар, алим, жан, гүчүжан, хүнсний давс, усан үзмийн ханд, зөгийн бал, цагаан гүнждийн үр, гүнждийн тос, амтлагч, сармис, улаан буудай, шар буурцаг.   Зориулалт: Бүх төрлийн шарсан болон түүхий мах, ногоо амтлагч цуу. Шарсан гахайн мах, байцаатай хуурга хийх ...
  • Жүржийн ханд, далайн замагтай цуу

            Найрлага:  Soy sauce /ус, шар буурцаг, улаан буудай, давс,  хүнсний архи/, фруктоз, далайн замагны охь,  жүржийн ханд, ус, давс, хүнсний архи, мирин.   Хэрэглэх заавар: Төрөл бүрийн шарсан хоол, мах, бууз, шарсан банш, шарсан загас мөн ногооны салат ...
© 2012. Бүх эрх хуулиар хамгаалагдсан.